Portada > Actualitat > Notícies > Nous tancaments preventius a causa del Coronavirus

Nous tancaments preventius a causa del Coronavirus

13/03/2020

La comissió de seguiment del Coronavirus ha finalitzat una nova reunió fa uns minuts i ha decretat el tancament de nous equipaments. A partir de les 16 hores de la tarda d'aquest divendres 13 de març queden tancats: - La pista d'atletisme. - La piscina municipal Miguel Luque. - Les pistes municipals de petanca. - El poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.

Aquests equipaments se sumen a la resta d'equipaments ja tancats.

El mercat ambulant dels dilluns de Can Berenguer es manté, però només s'instal·laran les parades d'aliments i la zona estarà vigilada per Protecció Civil, que vetllarà perquè no hi hagi més de 50 persones alhora dins del mercat.

Aprofitem el comunicat per confirmar que el servei de bus urbà es manté actiu.

NO s'ha decretat CAP confinament genèric de la ciutadania en els seus domicilis, però es demana seny i limitació de contacte amb altres persones per evitar la propagació del virus. Aquestes accions demanen un esforç en l'àmbit social i personal de la vida de les persones, però són necessàries per a la contenció del virus.

 Llista actualitzada d'equipaments tancats

- La pista d'atletisme.
- La piscina municipal Miguel Luque.
- Les pistes municipals de petanca.
- El poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.

- Tots els centres educatius: públics, concertats, privats i escoles bressol incloses.
- Escola Municipal de Música.
- Escola de la Natura.
- Teatre Can Rajoler.
- Centre Obert.
- Els tres casals de gent gran: Ca n'Oms, Asoveen i Sant Jordi.
- Casal de cultura Can Butjosa.
- Casal Cal Jardiner.
- Biblioteca Can Rajoler.
- Biblioteca Can Butjosa.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
Ajuntament de Parets