Portada > Actualitat > Notícies > La Comissió de seguiment del coronavirus a Parets dóna les darreres dades de les afectacions al municipi

La Comissió de seguiment del coronavirus a Parets dóna les darreres dades de les afectacions al municipi

30/03/2020

Ara fa uns minuts finalitzava la darrera reunió de la comissió de seguiment per l’afectació del coronavirus a Parets, amb l’assistència de representants de tots els grups municipals, durant la qual s’han donat les dades oficials de persones afectades per la COVID-19 al municipi, proporcionades per cat salut.

Fins al moment, a Parets, hi ha hagut 9 persones mortes, 6 d’elles de la Residència Pedra Serrada i 3 usuaris del Centre de dia del mateix equipament. Durant els darrers dies també s’han produït 3 morts per altres causes al municipi.

Actualment, de les 51 persones que s’estan a la residència, s’han identificat 14 casos als quals se’ls ha practicat la prova i han donat positiu i 3 casos que resten a l’espera de la prova, però que presenten diferents símptomes compatibles amb la COVID-19. 

Pel que fa a les dades que es disposen dels hospitals més propers, hi ha 10 persones del municipi ingressades a l’Hospital de Mollet i, dels 23 morts que s’han produït allà, 6 eren veïns de Parets. Ara per ara no es tenen dades oficials de les persones de Parets afectades que estan a l’Hospital de Granollers. 

En aquests moments, a Parets s’han detectat 84 casos positius i 58 negatius, segons les proves efectuades fins ara.

L’Ajuntament com a institució i totes les forces polítiques del consistori representades a la comissió han expressat el condol a les famílies de la desena de persones que han mort aquests dies, tant per coronavirus com per altres causes, i han donat el seu suport a les persones afectades reiterant que “ens tenen al seu costat”.

La reunió ha servit també per donar compte de les darreres gestions i actuacions que s’han realitzat i per explicar que, a partir d’avui, es redueix encara més l’activitat a l’Ajuntament, s’han paralitzat totes les obres, i només queden els serveis essencials imprescindibles.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
Ajuntament de Parets