Portada > Actualitat > Notícies > Comença el repartiment de mascaretes als nens i nenes de Parets

Comença el repartiment de mascaretes als nens i nenes de Parets

27/05/2020

L'Ajuntament de Parets ja ha començat el repartiment de prop de les 3.000 mascaretes per als nens i nenes del municipi d'entre 3 i 14 anys. Les mascaretes s'envien a mesura que es reben de les persones que les confecciones i es preveu que entre demà i la pròxima setmana totes les mascaretes hagin arribat als seus domicilis.

Les mascaretes han sigut confeccionades per cosidores de diferents comerços del municipi com la Marta, d'El Didalet; l'Anna, de la Merceria 21 Botons; la Yanira, de Cose Fils; i la Maria, de Nova Mar. Són mascaretes reutilitzables i amb una petita obertura per posar-hi un filtre perquè siguin més efectives.

Amb aquesta iniciativa, que ha implicat diverses regidories, es pretén, entre d'altres, impulsar el comerç local gestionat per dones i, alhora, recordar als més petits que ara que podem sortir, cal seguir tenint la màxima precaució possible i per això és important fer-ho amb la mascareta.

A la carta adreçada als infants de Parets, que acompanya les mascaretes, l'Ajuntament també dóna les gràcies a tots els nostres nens i nens per la paciència i el bon comportament que han tingut al llarg del confinament, i els proposa que enviïn un dibuix i/o un escrit explicant com estan vivint aquests dies. Els missatges es podran compartir a xarxes socials, recollir-los per fer una exposició o potser un llibre. Els nens i nenes que vulguin poden enviar un correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el nom, cognoms, edat i el nom de la l'escola o institut.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
Mascaretes nens i nenes