Portada > Actualitat > Notícies > Minut de silenci en record de les víctimes de la COVID-19 i en suport a les seves famílies

Minut de silenci en record de les víctimes de la COVID-19 i en suport a les seves famílies

03/06/2020

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha convocat per aquest divendres 5 de juny, a les 12 h, a la plaça de la Vila, un minut de silenci en record de les víctimes de la COVID-19, i en suport a les seves famílies.

El passat 27 de maig, l’Ajuntament de Parets es va sumar al dol oficial per les més de 27.000 persones que han perdut la vida a Espanya a causa de la pandèmia del Coronavirus. Durant els darrers dies, la façana de l'edifici consistorial llueix un crespó negre, i les banderes de la plaça de la Vila onegen a mig pal.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
Escut llaç negre Covid19