Portada > Actualitat > Notícies > Es reprenen les actuacions de reasfaltament de carrers i de millora de la via pública

Es reprenen les actuacions de reasfaltament de carrers i de millora de la via pública

05/06/2020

A partir del pròxim dilluns, l'Ajuntament de Parets reprendrà les actuacions de millora de la via pública amb les obres de reparació, conservació i manteniment de l'asfaltat, que havien quedat ajornades a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.

Les obres començaran el 8 de juny, amb l'asfaltat del segon tram del carrer de la Impremta, després que l'arranjament del primer tram finalitzés el passat mes de novembre. Per tal de facilitar la mobilitat dels veïns i les veïnes d'aquest entorn així com de l'activitat econòmica de la zona, s'habilitarà un pas alternatiu per a vehicles, amb un carril d'entrada des de l'avinguda de Francesc Macià i en direcció a l'Eixample. Es preveu que les obres acabin el pròxim 17 de juny.

El 15 de juny, s'iniciarien els treballs al carrer Berenguer, que romandrà tallat al trànsit entre les 8 i les 18 hores, tot i que s'obrirà el pas de vehicles al veïnat per accedir als aparcaments privats. Per executar les obres, es desviarà el trànsit d'aquest carrer pel carrer de Rius i Taulet. L'accés a l'aparcament municipal no es veurà afectat. La previsió per a la finalització de les obres en aquest carrer és el 19 de juny.

El carrer d'Àngel Guimerà també es tallarà de 8 a 18 hores, a partir del 16 de juny, per dur a terme les obres de reparació, conservació i manteniment del paviment. A partir de les 18 h, s'obrirà al pas de vehicles per tal que als veïns i veïnes que disposin d'aparcament privat puguin accedir-hi. Les obres finalitzaran el 18 de juny.

L'alcalde de Parets i regidor de Via Pública, Jordi Seguer, apuntava que "hem hagut d'ajornar aquestes actuacions a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, però les hem reprès tan bon punt ha estat possible. També hem detectat altres carrers a on caldrà fer actuacions similars i la voluntat és executar-les durant el mandat, per tal d'actualitzar carrers del nostre municipi".

Prèviament se senyalitzaran els carrers afectats i s'informarà de les actuacions als veïns i veïnes afectats. Els terminis per a l'inici i l'execució de les obres en aquests carrers, es podrien veure afectats en cas que les condicions climatològiques fossin adverses i no es poguessin dur a terme tal com està previst.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Asfaltat de carrers