Portada > Actualitat > Notícies > El parc la Linera reobre les portes i estrena un nou espai enjardinat

El parc la Linera reobre les portes i estrena un nou espai enjardinat

18/06/2020

Ahir dimecres, es va reobrir parc la Linera i es va fer la roda de premsa explicativa de les millores que s'han dut a terme durant els darrers mesos de confinament. L'obra ha consistit, bàsicament, a cobrir el llac petit que es troba a l'entrada del parc i convertir-lo en un espai enjardinat.

Els treballs han inclòs la construcció d'un sistema de recollida d'aigües pluvials, i una nova connexió elèctrica que es podrà utilitzar durant els diferents esdeveniments que es fan al recinte. Aquesta nova connexió s'ha fet aprofitant les rases de l'obra del llac, i servirà per fer subministrament necessari als actes que es fan al llarg de l'any.

Durant la roda de premsa l'alcalde de Parets, Jordi Seguer, després d'explicar les millores, va recalcar l'aposta del Govern Plural pel "manteniment de l'espai públic i dels parcs i zones verdes com una de les nostres prioritats". "Continuem complint amb els compromisos dels nostres programes electorals" afegia l'alcalde.

Rosa Martí, regidora d'Urbanisme, va detallar el cost de les obres, que ha estat de 65.000 euros sense IVA: "no ha estat una gran reforma. El que s'ha fet és millorar un parc que, en conjunt, i després de 25 anys, està en molt bones condicions i reuneix molt bones característiques". Martí també va explicar algunes singularitats històriques i peculiaritats del parc com ara "que està dissenyat només en dos colors, el gris i el verd", reproduint els colors dels troncs dels plataners que s'hi van plantar en el seu dia i el fan tan emblemàtic.

Casandra García, primera tinent d'alcaldia de l'Ajuntament, va destacar "la bona planificació en l'execució de les obres, molt importants, perquè és un espai, sobretot en aquest moment vital per les famílies, ideal per establir de nou vincles socials i a on els veïns i les veïnes de Parets es puguin retrobar".

El llac que s'ha convertit en un espai enjardinat, a més de l'acumulació de brutícia en època de pluges, generava moltes queixes entre el veïnat per ser un dels llocs de proliferació del mosquit tigre.

Arxivat a: Via pública
Reobertura parc la linera juny 2020