Portada > Actualitat > Notícies > Lliurament del premi de la imatge guanyadora del concurs de disseny de Festa Major i Autocomedy amb Victor Parrado

Lliurament del premi de la imatge guanyadora del concurs de disseny de Festa Major i Autocomedy amb Victor Parrado

02/07/2020

Dissabte 4 de juliol, a les 21.50 h, a l’escenari de l’aparcament del Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, es farà el lliurament del premi al guanyador o guanyadora del Concurs de disseny de la imatge de la Festa Major, que enguany il·lustrarà el programa d’activitats alternatiu que es duran a terme aquest mes de juliol sota el nom de Sintonitza’t.

Sintonitza’t ret homenatge a l’emissora de ràdio municipal RAP107, que havia de protagonitzar la Festa Major d’Estiu, i en la qual s’ha inspirat el concurs de disseny d’aquest any. Ara, el programa alternatiu de la Festa Major de la represa, lluirà la imatge guanyadora del concurs.

Autocomedy ‘La noche de Parrado’, amb Víctor Parrado

Després de l’èxit de l’estrena nacional, dissabte, tot just després del lliurament del premi del Concurs de disseny, torna a Parets l’Autocomedy, aquest cop amb Victor Parrado, que oferirà el seu espectacle ‘La noche de Parrado’, amb humor en viu i en directe que el públic podrà gaudir des del seu automòbil.

L’Autocomedy permet que els assistents puguin gaudir de l’espectacle amb la comoditat, seguretat i intimitat que els proporciona estar dins del seu propi vehicle. La iniciativa respectarà totes les mesures de seguretat necessàries perquè l’experiència del públic sigui única i, sobretot, segura.

Aquesta iniciativa cultural vol donar recursos d’entreteniment en l’etapa de transició fins a recuperar la normalitat, un cop superada la pandèmia de la COVID-19 i, alhora, mantenir ferma l’aposta del govern plural per la cultura, que durant molts anys ha portat els millors espectacles als teatres de la vila.

Recordeu:

  • Les entrades s’han d’adquirir de forma anticipada a atrapalo.com (una entrada per vehicle, no per persona).
  • Prohibida l’entrada a vehicles més alts d’1,90 m.
  • S’obrirà l’accés 90 minuts abans de l’espectacle.
  • Cal dur mascareta en el cas que s’hagi de sortir del vehicle.

Per seguir l’espectacle cal sintonitzar RAP107 al dial 107.2 FM. Però, si no aconsegueixes entrada o no vols desplaçar-te no et preocupis, amb RAP107 també podràs escoltar l’espectacle en directe a casa, al sofà, amb la família, amb amics... des d’allà on vulguis i estiguis més còmode! Gaudeix de l’Autocomedy amb RAP107!

Arxivat a: Cultura
AutoComedy 4/7/20 cartell