La gent gran pot fer propostes per incorporar noves activitats als casals

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 00:00
La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Parets, ha posat en marxa un procés de participació per tal que les persones grans facin propostes per incorporar activitats que els interessin o suggerir-ne de noves.

L'oferta inclou propostes sobre cursos i tallers d'anglès per a principiants, cant coral, escriptura creativa risoteràpia o bricolatge domèstic, entre d'altres. També hi ha un apartat per fer propostes que puguin ser de l'interès dels avis i àvies.

La regidora de gent gran, Montserrat Folguera, especifica que "les propostes que resultin de les enquestes s'estudiaran per valorar la seva incorporació al calendari d'activitats a partir de l'any vinent".

Les enquestes s'estan fent als mercats municipals, durant els actes de la Festa Major 'Sintonitza't', als grups de WhatsApp dels Casals de Gent Gran i també es poden omplir a la web parets.cat.

Cursos i tallers per al darrer trimestre de l'any

D'altra banda, ja s'ha donat a conèixer el programa d'activitat per a la gent gran que es portarà a terme durant el darrer trimestre d'aquest 2020, i sempre en funció de l'evolució de la pandèmia de covid-19.

Ball en línia, treballs manuals, introducció a la informàtica o manteniment físic, són només algunes de les propostes que inclou la programació. Les inscripcions es poden fer al Casals Municipals de Gent Gran, excepte per als cursos de Manteniment físic i Ioga, en què s'han de fer al pavelló.

Per a més informació es pot trucar al Casal Sant Jordi, al telèfon 93 562 26 38.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:08