Emotiu comiat del regidor Miquel Pérez durant el ple municipal

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 00:00
El ple de l’Ajuntament celebrat dijous passat, 23 de juliol, va aprovar una modificació de crèdit per crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria i amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa.

Una modificació de crèdit aproximada de 750 mil euros que seran destinats al manteniment d’equipaments del contracte de neteges cobertes, a l’instal·lació de paviment sintètic a la sala polivalent de l’escola Pau Vila, càmeres de seguretat i sistema d’enregistrament a la nova comissaria de la Policia Local a la zona d’Iveco i l’adquisició de noves armilles antibales pel cos de policia i un radar de control de velocitat, lloguer de dos vehicles per serveis de Via Pública, instal·lació d’una escala a les noves dependències d’Iveco, redacció del projecte de la nova piscina descoberta i altres treballs de neteja i ampliació de la recollida d’andròmines.

El ple també va aprovar, en aquest cas per unanimitat, la modificació del Reglament de règim d’ús i autoritzacions dels horts urbans i socials de titularitat municipal a Parets del Vallès, és a dir, els horts socials de Can Jornet. L’objectiu de la modificació és continuar amb el sistema de concurs i que les pròrrogues, enlloc de ser de quatre any més dos, siguin de quatre anys i més quatre anys. A més, també es pretén deixar la llista d’espera oberta perquè es puguin afegir nous peticionaris.

També es va donar compte, per una banda, l’acord de la Junta de Govern Local de 25 de juny de 2020 en relació a la creació del Registre municipal d’immobles desocupats amb caràcter permanent que, d’acord amb l’Impost sobre Béns Immobles, regula un recàrrec del 50% sobre els béns immobles d’ús residencial que es trobin desocupats amb caràcter permanent. D’altra banda, també es va donar compte a l’ampliació de les delegacions actuals de les regidores Montserrat Folguera, com a regidora d’equipaments i, Carme Herrero com a regidora de serveis generals i coordinació de l’escenari post-covid.

Un altre dels punts aprovats, per unanimitat, en el darrer ple va ser la signatura de l’addenda al conveni subscrit entre l’Ajuntament de Parets del Vallès i la Fundació Sanitària Mollet per implementar la realització de noves actuacions a la Residència Pedra Serrada amb l’objectiu de millorar el seu funcionament com són l’ampliació de les places del centre de dia o la millora de la climatizació de l’edifici. Cal recordar que actualment el centre de dia roman tancat i per poder obrir cal realitzar una sectorització de la residència i aïllar les dues zones, centre de dia i residència, per tal que no tinguin cap tipus de contacte.

El darrer punt del ple va servir per prendre coneixement de la renúncia presentada pel regidor Miquel Javier Pérez Rodríguez del grup municipal PSC-CP. Fa onze anys que el ja exregidor de l'Ajuntament de Parets està vinculat amb el partit socialista, en el qual seguirà militant, i cinc dels quals ha sigut regidor. Tots els portaveus dels grups municipals van adreçar paraules de comiat i d’agraïment per la tasca feta previs al seu discurs emotiu on assegurava que "el millor de tot és que he format part d'un equip meravellós, que han estat els meus amics i amigues, i que em sap molt greu deixar-los, perquè realment me'ls aprecio molt".

Parets del Vallès. 30 de juliol de 2020.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:08