Portada > Actualitat > Notícies > Actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya a Parets

Actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya a Parets

07/09/2020

L’Ajuntament de Parets ha previst un seguit d’activitats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya que s’iniciaran el dijous, 10 de setembre a les 22 h, a la plaça de la Vila, amb un concert a càrrec de Miquel del Roig.

L’endemà, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a les 10 h, la plaça de Països Catalans acollirà l’ofrena floral de l’Ajuntament de Parets i de les associacions locals, amb una representació màxima de dues persones per entitat, en el monument de l’Onze de Setembre, obra de l’escultor Carles Vives que va ser inaugurat l’any 2004. Tot seguit, a les 11 h, tindrà lloc l’audició de sardanes a càrrec de la Cobla Rosaleda amb la col·laboració dels Amics de la Sardana de Parets.

Les activitats es duran a terme en un perímetre delimitat i tindran accés limitat fins a exhaurir les places disponibles, tant en el concert a càrrec de Miquel del Roig com en l’audició de sardanes de la Cobla Rosaleda. A més, s’aplicaran mesures de seguretat i prevenció per la COVID-19. L’ús de mascareta serà obligatori així com la distància interpersonal d’1,5 metres i la higiene de mans.

Parets del Vallès. 7 de setembre de 2020.

 

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, General
Diada 11 de setembre