Portada > Actualitat > Notícies > Donem suport als nostres restaurants!

Donem suport als nostres restaurants!

23/10/2020

El Servei de Comerç facilita un espai per aquells comerços del municipi que ofereixin servei a domicili i comandes per a recollir en el mateix local

Amb motiu de les noves mesures de seguretat i prevenció de la covid-19 aplicades el passat 16 d’octubre, les quals han obligat a tancar bars i restaurants, l’Ajuntament de Parets posa a disposició un espai d’informació per a la ciutadania d’aquells establiments del municipi que ofereixen, o bé menjar per endur o servei a domicili.

Podeu consultar el llistat d’establiments al web municipal www.parets.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Parets. Aquells establiments que vulguin afegir-se en aquest llistat o bé actualitzar alguna dada poden contactar amb el Servei de Comerç en el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

A més, la xarxa de diaris Som* al Vallès Oriental ha impulsat la iniciativa ‘Cuines obertes’, en què l’Ajuntament de Parets hi col·labora, oferint anuncis gratuïts i un mapa interactiu dels establiments que disposen de menjars per emportar o a domicili. L’objectiu principal de la campanya és potenciar l’oferta de bars i restaurants a la comarca i incentivar-ne el consum local.

Arxivat a: Comerç i empresa, Espai COVID-19
Restaurants a domicili

Arxius adjunts