Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza la pavimentació del Cementiri Municipal

Finalitza la pavimentació del Cementiri Municipal

23/10/2020

L’Ajuntament adequa l’espai per rebre visites amb motiu de la Diada de Tots Sants

L’Ajuntament de Parets ha substituït els dos parterres de sauló de l’entrada antiga del Cementiri Municipal per un paviment de llambordí de formigó. Les obres s’han efectuat al llarg d’aquesta setmana, coincidint amb la preparació de l’espai per a la Diada de Tots Sants. Paral·lelament, s’ha aprofitat per renovar les canonades de desguàs. Així, amb aquesta actuació també s’ha millorat la neteja i manteniment de la zona. A més, s’ha fet una adequació del paviment de tres trams de l’escala i del perímetre de dues jardineres de la zona dels columbaris. La intervenció ha tingut un cost de 36.000 euros.

Arxivat a: Via pública
Paviment cementiri
Detall del nou paviment
Adequació dels trams d'escala