Portada > Actualitat > Notícies > Els llums de Nadal ja estan a punt per brillar

Els llums de Nadal ja estan a punt per brillar

27/11/2020

Enguany, s’il·luminaran més punts del municipi amb l’objectiu de dinamitzar les zones comercials

El divendres 4 de desembre es durà a terme l’encesa dels llums de Nadal, que fins al 6 de gener, coincidint amb la diada de Reis i el final de les festes nadalenques, il·luminaran diversos carrers, avingudes i places del municipi de 17.30 h fins a la mitjanit.

L’objectiu principal de la il·luminació és dinamitzar les zones comercials de Parets. L’enllumenat nadalenc pretén donar caliu i ambient a un Nadal que aquest any serà diferent a causa de la pandèmia per la COVID-19.

Els llums de Nadal ja s’han instal·lat a diversos carrers habituals com l’avinguda de Francesc Macià, el carrer Major, el carrer de Sant Antoni, el carrer de Monistrol, el carrer del Raval, el carrer de la Mina, l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de l’Estació. A més, també es guarnirà l’edifici de l’Ajuntament i el balcó, així com les moreres de la plaça de la Vila i les entrades al municipi de l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de Francesc Macià.

Com a novetats destaquen la il·luminació dels carrers de Víctor Català, de Sant Joan Bosco, de la zona comercial de l’avinguda d’Espanya amb el carrer d’Anselm Clavé, de l’espai central del parc del Sot d’en Barriques i el guarniment dels arbres de la rotonda ubicada a l’avinguda de Lluís Companys amb el carrer de Sant Antoni. També s’il·luminaran els arbres de Nadal instal·lats a la plaça de la Vila, a Doctor Trueta i al parc del Sot d’en Barriques.

Arxivat a: Ajuntament
Llums de Nadal de l'any 2019