Portada > Actualitat > Notícies > Parets, Ciutat Educadora

Parets, Ciutat Educadora

30/11/2020

Enguany, se celebra el 30è aniversari de la Carta de Ciutats Educadores

L’Ajuntament de Parets, com a municipi integrant de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora i el 30 aniversari de la Carta de les Ciutats Educadores.

La primera tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació, Casandra García, ha volgut destacar els diversos projectes que es desenvolupen al municipi com per exemple, la Xarxa d’Educació per i amb les Famílies (XEF), el Consell d’Infants i el Consell de Joves, la Setmana de les Famílies, la Setmana de la Salut o el Pla de Lectura de Parets del Vallès. Podeu veure tot el missatge de la regidora en el canal de YouTube de l’Ajuntament de Parets.

La Carta és el document fundacional d’aquest moviment internacional que promou una visió de ciutat que situa l’educació com a vector de transformació social i de millora de la vida comunitària.

Arxivat a: Educació
Ciutats Educadores