Portada > Actualitat > Notícies > Binary Emotions Fest 2020, sis concerts per gaudir en streaming

Binary Emotions Fest 2020, sis concerts per gaudir en streaming

03/12/2020

El cuartet Gyoza serà el plat fort de la 6a edició del Binary Emotions Fest 2020

L’Associació Binary Emotions Knights celebra el 6è aniversari amb una nova edició del Binary Emotions Fest 2020. Enguany el festival, organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament, es farà via streaming i comptarà amb sis propostes musicals que es podran veure dissabte, 12 de desembre, a partir de les 18 h.

La formació local Grushenka, el folk evocador de Marta Knight, Filles Europees, La Mistral, Fuzzy Eyes i una de les propostes més potents del moment, Gyoza, seran els grups que intervindran en aquesta sisena edició.

El disseny del cartell és obra de l’artista francesa Manon Raupp.

Binary Emotions Knights està integrada per joves vinculats al món artístic i cultural i va néixer, entre d’altres, amb l’objectiu de dinamitzar l’escena musical independent del Vallès amb propostes emergents, atrevides i creatives.

El festival es podrà veure en streaming a través de l’enllaç:

https://www.youtube.com/channel/UCEDNck4R_2DA1i5oZ63ymxQ.

Per a més informació es pot visitar la pàgina instagram.com/binaryemotionsfest, o adreçar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura, General, Joventut, Societat
Binary Emotions Fest 2019

Arxius adjunts