Portada > Actualitat > Notícies > Parets commemora el Dia Internacional de les persones migrants

Parets commemora el Dia Internacional de les persones migrants

14/12/2020

El 18 de desembre se celebra arreu el Dia Internacional dels Migrants proclamat per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 2000

L’Ajuntament de Parets se suma a la commemoració de la diada amb la lectura d’un manifest i l’actuació de la cantant Rosa Sánchez, que es farà el  mateix divendres dia 18, a la plaça de la Vila, a les 13 h.

Així mateix, l’Ajuntament manifesta públicament la voluntat de treballar per tal que els veïns i veïnes arribades d’altres indrets del món i que estableixin la seva residència a Parets tinguin les mateixes oportunitats i els mateixos drets que la resta de la ciutadania. Aquest 2020, la crisi sanitària per la COVID-19 ha agreujat les desigualtats socials i ha afectat especialment les persones estrangeres sense autorització administrativa.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, General, Societat
Celebració de l'aniversari del Servei d'Acollida el passat 2017
Dia del Migrant 2020