Teatre de Nadal: Els Pastorets

Dilluns, 14 de desembre de 2020 a les 00:00
Dos amics explicaran la història de Folch i Torres amb l’ajut dels espectadors i de la seva imaginació

El diumenge 27 de desembre la companyia La Roda Produccions representarà l’obra Pastorets, cap a Betlem. La funció tindrà lloc a les 19 h al Teatre Can Rajoler. 

Una aventura per a valents

El Joan i el Carles són dos nois a qui els agrada molt el teatre, per aquest motiu acceptaran un gran repte: explicar la coneguda història nadalenca d’Els Pastorets. Així és que, de sobte, es trobaran tots dos sols, enmig d’un espai insòlit, vestits amb espardenyes i barretina, i amb una maleta a la mà. La d’en Joan és una mica més gran i la d’en Carles una mica més petita, però no se la poden canviar, perquè cadascuna porta el seu nom: què hi deu haver dintre? Al llarg de l’obra ho aniran descobrint.

Amb la participació activa del públic

El que ells no havien tingut en compte, abans de posar-s’hi, és que no coneixen la història tan bé com es pensaven i necessitaran molta imaginació, l’ajut dels espectadors i els elements de la maleta per poder tirar endavant amb la narració. A tots aquests ingredients, hi afegiran tot el seu saber nadalenc: cançons, balls i dites populars. Un saber que, tot sigui dit, no és massa extens, però sort que comptaran amb la intervenció del públic assistent a la representació, el saber nadalenc del qual segur que és molt millor.

Fitxa artística

Text: Jordi González
Direcció: Dani Cherta
Música i il·luminació: Ramsés Moraleda
Vestuari: La Roda Produccions
Repartiment: Miguel Ángel Sánchez i Roger Sahuquill

Venda d'entrades

Les entrades podran adquirir-se una hora abans de l’inici de la funció a les taquilles del teatre per 7 euros (gratuït pels socis de Rialles). 

L’organització de l’esdeveniment va a càrrec de Rialles Parets.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:09