Portada > Actualitat > Notícies > Sumem Esquerres i el PSC presenten una moció de censura

Sumem Esquerres i el PSC presenten una moció de censura

12/01/2021

El ple per debatre i votar la moció de censura se celebrarà el 27 de gener

Els grups polítics municipals de Sumem Esquerres, amb 3 regidors, i PSC, amb 7, han anunciat una moció de censura aquest matí. Els partits han presentat la moció davant de la Secretaria de la Corporació. La documentació aportada compleix els requisits legals. Així, després dels deu dies hàbils que marca la llei, el dimecres 27 de gener se celebrarà un ple extraordinari per debatre i votar la moció de censura. El ple es farà a les 12 h. Pròximament, s’anunciarà si serà en format telemàtic o presencial.

Fins ara el grup de Sumem Esquerres formava part de l’equip de govern. Actualment, el govern local està format per ERC (5 regidors), Sumem Esquerres (3 regidors) i Parets per la República (1 regidor). A l’oposició hi ha el grup del PSC (7 regidors) i de Cs (1 regidor).

Arxivat a: Ajuntament, Ple municipal
Façana de l'edifici de l'Ajuntament