Portada > Actualitat > Notícies > Ple extraordinari i urgent per escollir als membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

Ple extraordinari i urgent per escollir als membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

19/01/2021

La sessió se celebrarà demà 20 de gener, a les 16 h, a la sala de plens

L'Ajuntament de Parets ha convocat per demà dimecres, 20 de gener, una sessió extraordinària del Ple municipal per fer el sorteig públic dels membres de les meses electorals per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021. La sessió tindrà lloc a les 16 h a la sala de plens. Amb motiu de les mesures per contenir la pandèmia de la COVID-19, l'aforament a la sala estarà limitat. 

La convocatòria es produeix després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya mantingui provisionalment la cita electoral del 14 de febrer i deixi sense efecte la cita del 30 de maig.

Segons el que disposa l'article 26 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, de règim electoral general, es procedirà a realitzar el sorteig públic de les meses per poder celebrar els comicis. D’acord amb l’article 26.4 del mateix text legal, el sorteig s’ha de realitzar entre els dies vint-i-cinquè i vint-i-novè posteriors a la convocatòria, per la qual cosa el sorteig públic per a la formació de les meses s’ha de fer amb caràcter urgent. 

Arxivat a: Ajuntament, Ple municipal
Sala de plens