Portada > Actualitat > Notícies > Programació especial de RAP107FM pel Dia Mundial de la Ràdio

Programació especial de RAP107FM pel Dia Mundial de la Ràdio

10/02/2021

La ràdio local paretana emetrà un programa especial el 13 de febrer, a les 11.30 h amb redifusió a les 17 h

Aquest dissabte, 13 de febrer, se celebra el Dia Mundial de la Ràdio i l’emissora local de Parets del Vallès ho celebrarà emetent un programa especial donant veu a les persones protagonistes del dia a dia de RAP107FM.

La veu de l’informatiu a RAP107FM, Rosa Díaz, donava la importància a “un mitjà històric com la ràdio que ha sobreviscut reinventant-se amb el pas dels anys. Tothom tenim una emissora o locutor de ràdio preferits i a nosaltres ens encantaria que per molts dels nostres oients la seva ràdio de capçalera fos RAP107FM. Desitgem que tothom celebri aquest 13 de febrer amb nosaltres a través del 107.2 de la FM, a les xarxes socials, al podcast, on estigueu més còmodes, però amb nosaltres”.

El periodista i locutor de la ràdio paretana, Carles Font, ens avançava que “es podrà escoltar a les persones que estan vinculades a la ràdio paretana, col·laboradors, gent que entrevistem força sovint, sobretot de les entitats del municipi, dels clubs esportius, entre altres. Tot això, amb música que estigui vinculada en el món de la ràdio”.

El programa especial serà el mateix dissabte, 13 de febrer, a les 11.30 h i s’emetrà la redifusió a les 17 h.

La ràdio, com a mitjà de comunicació, va néixer a principis del segle XX, tot i que la seva primera retransmissió va ser abans d’entrar en aquest segle, l’any 1897. Pel que fa a RAP107FM, va néixer a Parets l’11 de setembre de 1980 sent així la segona emissora de la comarca en entrar en funcionament i una de les ràdios locals més antigues del territori català.

Arxivat a: Comunicació
RAP107FM, programa especial el 13 de febrer de 2021
Dia Mundial de la Ràdio 2021