Portada > Actualitat > Notícies > Recta final de les noves oficines municipals del sector IVECO

Recta final de les noves oficines municipals del sector IVECO

17/02/2021

Es preveu que la Policia Local es traslladi després del període de Setmana Santa

Ahir dimarts, 16 de febrer, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra García, diversos regidors i regidores del Consistori i tècnics municipals van visitar les obres dels nous equipaments municipals ubicats al sector IVECO.

Està previst que el cos policial de Parets es traslladi a aquestes noves oficines després del període de Setmana Santa. L’equipament també disposarà d’un espai per l’Associació d’Empresaris del Vallès Oriental a més d’un espai polivalent que estarà a disposició de les entitats del municipi. La regidora d’Urbanisme, Rosa Martí, valorava positivament “la nova ubicació d’aquests serveis que facilitarà el contacte de la ciutadania amb els departaments”.

La nova oficina de la Policia Local serà l’espai més ampli d’aquest nou equipament. El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc de la Torre, assegurava que “l’equipament està preparat per acollir tot allò que el cos necessita i podrà oferir un millor servei per a tota la ciutadania”.

Finalment, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, concloïa la visita satisfet del punt en què es troben les actuacions i desitjant que es pugui fer el trasllat perquè “la ciutadania pugui gaudir de les noves instal·lacions i d’un millor i ràpid accés”.

Arxivat a: Seguretat, Urbanisme
Diversos representants polítics i tècnics municipals durant la vista del nou equipament
Vista del plànol del nou equipament