Març de Dones, el mes de la lluita per la igualtat

Divendres, 27 de febrer de 2015 a les 00:00
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març, l’Ajuntament de Parets del Vallès ha programat una nova edició del Març de Dones amb l’objectiu d’evitar actuacions androcèntriques que dificulten la igualtat de condicions entre homes i dones i prevenir la discriminació per raons de gènere.

Les activitat s’iniciaran el dia 3 de març, amb els tallers de prevenció de relacions abusives, a càrrec de l’Associació Candela per a la Investigació i l’Acció Comunitària, adreçats a l’alumnat de 2n i 3r d’ESO de la Secció d’Institut Parets del Vallès II, dins el projecte Gènere a l’Institut.

Els dies 13 i 20 de març, la Sala Serra Cooperativa acollirà el taller Cultivant l’Autoestima, a càrrec d’Isabel Erill, psicòloga, psicoterapeuta corporal i professora de ioga. El taller és gratuït i cal fer la inscripció previa a Cal Jardiner, al telèfon 93 573 72 00.

El 20 de març, a les 22.30 h, al Teatre Can Butjosa, tindrà lloc el concert Març de Dones, a càrrec dels grups Reset in May i DePalet Band.

Sota l’eslogan ‘Porta el teu plat i el teu somriure’, el divendres 27 de març, a les 21.30 h a la Sala Basart de la Cooperativa es farà el tradicional Sopar de Dones, amb l’actuació de Nakany Kanté, de Guinea Conakry. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a Cal Jardiner, al telèfon 93 573 72 00.

El dissabte 28 de març, a les 18.30 h, al Teatre Can Rajoler, tindrà lloc la presentació del Servei d’Informació i Assessorament a les Dones de Parets, a càrrec de Nuria Alba i Roser Lladó. Amb l’actuació del grup de teatre amateur Pànik Escènik, que representarà l’obra El Patriarcat ha mort. L’activitat comptarà amb servei de cangur.

Les activitats clouran el 29 d’abril, amb l’obra de teatre Stop! a càrrec del grup de teatre jove del Casal de Joves Cal Jardiner, adreçat a l’alumnat de 1r. d’ESO de la Secció d’Institut Parets del Vallès II, sota la direcció de Padi Padilla.

Les biblioteques Can Rajoler i Can Butjosa s’hi sumen a les activitats amb la programació de les hores del conte especials, tertúlies, i l’exposició de llibres ‘Mirades en femení’, que es podrà veure durant tot el mes de març a la biblioteca Can Rajoler.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:11