Portada > Actualitat > Notícies > Es permet la mobilitat entre comarques amb la bombolla de convivència

Es permet la mobilitat entre comarques amb la bombolla de convivència

15/03/2021

També es reprenen totes les competicions federatives amb públic limitat i el comerç pot obrir el cap de setmana

La Generalitat ha publicat al DOGC la resolució amb les mesures vigents fins al 29 de març. A partir del 15 de març decau el tancament comarcal, tot i que els desplaçaments fora de la comarca s’han de fer amb la bombolla de convivència, els comerços no essencials podran obrir els caps de setmana, es reprenen les competicions federatives en totes les franges d’edat i es permet l’entrada de públic amb aforaments limitats, s’obren les sales de joc i es reprenen les activitats culturals i populars. La resta de les mesures es mantindran fins al 29 de març:

Setmana Santa: del 26 març al 9 d’abril

Es manté el tancament perimetral de totes les comunitats autònomes així com el confinament nocturn i la limitació de les reunions de grups de persones en espais públics i/o privats.

Activitats socials

- Limitació a 6 persones en trobades socials llevat que es tracti de convivents.

- No obstant, les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social que tinguin lloc en espais tancats, incloent-hi els domicilis, es recomana que es restringeixin tant com sigui possible i es limitin a visites a persones amb dependència o en situació de vulnerabilitat i que siguin sempre de la mateixa bombolla de convivència.

Confinament nocturn

No es pot circular pel carrer des de les 22:00 h a les 06:00 h, excepte per causes justificades.

Empreses

S’ha de fer teletreball, excepte quan no sigui possible. Es suspenen congressos, convencions, fires i activitats assimilables.

Hostaleria

- Terrasses: obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 17:00 h. Resta d’horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

- Interiors: oberts amb el 30% de l’aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 17:00 h. Resta d’horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

Arxivat a: Espai COVID-19
Informació d'interès COVID-19
Mesures aplicades el 15 de març de 2021