Portada > Actualitat > Notícies > Els Manyacs de Parets recaptaran aliments pel Rebost de Parets

Els Manyacs de Parets recaptaran aliments pel Rebost de Parets

24/03/2021

El pròxim 10 d’abril la colla castellera s’ubicarà a diversos supermercats del municipi

Sota el lema ‘Els Manyacs som la llet’ la colla castellera de Parets farà un recapte d’aliments solidari. Tots els productes que es recullin aniran destinats a la botiga solidària El Rebost de Parets.

El recapte es farà el dissabte, 10 d’abril, a diversos supermercats del municipi, on s’habilitaran espais específics amb envelats i taules per desenvolupar l’acció solidària. Els punts de recollida es trobaran en els establiments següents: el Mercadona i l’Aldi, a la zona comercial Iveco; La Progressiva, al Barri Antic; el Superservis i el Sorli Discau, de l’Eixample; i a La Morada, el local dels Manyacs de Parets, al carrer de Ponent, 18.

La colla dels Manyacs demanen, principalment, “llet, llet en pols i galetes, tot i que qualsevol altre aliment serà ben rebut”.

A tots els punts de recollida hi haurà persones voluntàries. En tot moment es respectaran les mesures de prevenció de la COVID-19. Per a més informació, podeu consultar el web dels Manyacs.

El Rebost, la botiga solidària d'aliments de Parets

El Rebost és la botiga solidària que gestionen conjuntament l’Associació Parets Solidari i Càritas Parets. La botiga va néixer el 2018 amb la voluntat de dotar d'un nou espai més adient el sistema de recollida d'aliments que Càritas Parets gestionava des de feia anys.

Arxivat a: Benestar social, Cooperació
Es demana, sobretot, llet, llet en pols i galetes
Recapte d'aliments dels Manyacs el 10 d'abril