Portada > Actualitat > Notícies > Visita institucional a la paretana Ana Manils Vendrell amb motiu del seu cent aniversari

Visita institucional a la paretana Ana Manils Vendrell amb motiu del seu cent aniversari

06/04/2021

L’Ana Manils farà 101 anys el pròxim dissabte dia 10 d’abril

Una representació de l'equip de govern ha anat avui, 6 d'abril, a fer una visita institucional a la paretana Ana Manils Vendrell amb motiu del seu 100 aniversari. Durant la visita, se li ha lliurat un ram de flors i una placa commemorativa de part del consistori. De fet, l'Ana farà 101 anys, concretament el pròxim dissabte 10 d'abril, però la visita que s'hauria d'haver fet l'abril del 2020, per celebrar el seu centenari, es va suspendre per causa de la pandèmia per COVID-19.

L'Ana Manils va néixer el 10 d'abril del 1920 a la masia de Can Ros i va ser la segona de quatre germans. Amb dos anys es va traslladar a viure a la masia de Can Rajoler, actualment un restaurant gestionat per un dels seus nebots.

Casada amb Jaume Tous Brunés, el matrimoni va viure a Can Calau fins a la mort del marit, ara fa vint anys, quan l'Ana es va traslladar a viure al carrer d'Alfons XIII amb un dels seus fills.

L'Ana té dos fills, el Joan i el Pere; té nets, besnéts i, tot just ara fa sis mesos, ha estat rebesàvia de la Martina.

Arxivat a: Gent Gran
Visita a Ana Manils amb motiu del seu centenari
Visita a Ana Manils amb motiu del seu centenari