Portada > Actualitat > Notícies > Jaime Maseda un avi centenari a la residència Pedra Serrada

Jaime Maseda un avi centenari a la residència Pedra Serrada

07/04/2021

En Jaime fa 100 anys avui, 7 d’abril

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra García, i la regidora de Gent Gran, Maria Gorina, han estat a la residència Pedra Serrada de Parets per visitar al Jaime Maseda amb motiu del seu 100 aniversari. Durant la visita, se li ha lliurat un ram de flors i una placa commemorativa de part del Consistori.

En Jaime és gallec de naixement i agricultor de professió. Va venir a Catalunya fa més de 50 anys, concretament a l’Hospitalet de Llobregat on va estar treballant de vigilant de seguretat a una empresa d’aparells tecnològics. El seu vincle amb Parets comença l’any 2014 després d’ingressar a la residència Pedra Serrada.

Arxivat a: Gent Gran
Visita institucional a Jaime Maseda amb motiu del seu 100 aniversari (1)
Visita institucional a Jaime Maseda amb motiu del seu 100 aniversari (2)