Portada > Actualitat > Notícies > Alfred López presenta el seu sisè llibre: ‘El listo que todo lo sabe ataca de nuevo. Palabras y palabros’

Alfred López presenta el seu sisè llibre: ‘El listo que todo lo sabe ataca de nuevo. Palabras y palabros’

19/04/2021

El paretà és l’autor del blog ‘Ya está el listo que todo lo sabe’

El passat divendres, 16 d’abril, la Sala Basart Cooperativa va acollir la presentació del llibre El listo que todo lo sabe ataca de nuevo. Palabras y palabros, del paretà Alfred López. La presentació la van fer l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el periodista de RAP107, Carles Font.

En aquest nou volum, el sisè de l’autor, l’Alfred, autor del blog Ya está el listo que todo lo sabe, ens sorprèn amb més curiositats, en aquest cas sobre paraules, frases fetes i refranys. Més de 700 "palabros" i expressions dels quals ens explica el significat sovint curiós i sorprenent.

El llibre està estructurat en 66 ‘galàxies de paraules’ que es poden llegir individualment, per descobrir d’on venen certes expressions, o bé es poden llegir saltades per crear una aventura pròpia i divertida que va des de Matusalem, el personatge bíblic, fins a l’ampolla de 6 litres.

Aquesta nova edició també incorpora un petit diccionari al final, on el lector podrà descobrir 55 paraules estranyes, possiblement desconegudes per a la major part de les persones, amb les quals denominem coses comunes i quotidianes que tots coneixem.

El listo que todo lo sabe ataca de nuevo. Palabras y palabros, il·lustrat per Clara-Tanit Arqué i editat per Editorial Larousse, es pot adquirir a la llibreria La Farrés o en les diferents plataformes de venda en línia.

Podeu escoltar l’entrevista que l’emissora municipal RAP107 va fer a l’Alfred López clicant aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura, General
Presentació del llibre ‘El listo que todo lo sabe ataca de nuevo. Palabras y palabros’
Presentació del llibre ‘El listo que todo lo sabe ataca de nuevo. Palabras y palabros’
Presentació del llibre ‘El listo que todo lo sabe ataca de nuevo. Palabras y palabros’