Portada > Actualitat > Notícies > ‘Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir’, primer llibre de Mónica Gordi

‘Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir’, primer llibre de Mónica Gordi

19/04/2021

La molletana Mónica Gordi va presentar el seu llibre el 17 d’abril, a la Sala Basart Cooperativa

Mónica Gordi és l'autora del llibre Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir, que es va presentar dissabte passat a la Sala Basart Cooperativa, de la mà de la vicealcaldessa i regidora d'Educació, Casandra Garcia.

El llibre neix arran de les inquietuds i dubtes de les famílies en relació amb la lectoescriptura. Gràcies a la seva feina com a docent, la Mónica ha viscut de primera mà la necessitat de solucionar aquests dubtes i explicar a les famílies quin és el procés d'adquisició de la lectoescriptura en els nens i nenes.

El volum conté una breu introducció teòrica per situar-nos, fotografies i propostes pràctiques per realitzar amb nens i nenes d'entre 2 i 8 anys. És un llibre d'activitats obertes i flexibles pensades per ser adaptades a les necessitats i al ritme de cada infant, amb materials propers i aprofitant l'entorn. A més, inclou material descarregable elaborat per l'autora.

La vicealcaldessa i regidora d'Educació, Casandra Garcia, posava de manifest durant la presentació "la necessitat de comptar amb un llibre com aquest, perquè és un gran recurs per a totes aquelles mares i pares que tenen dubtes sobre com enfocar la lectroescriptura en l'aprenentatge dels seus fills i filles. A més, arriba de la mà d'una professional amb l'avantatge d'incorporar també la seva visió i experiència com a mare".

La Mónica va néixer a Mollet del Vallès l'any 1982. És mestra d'educació d'infantil i primària i des de fa més de 15 anys es dedica a la docència, passant per moltes etapes educatives, entre elles com a mestra de l'Escola Lluís Piquer de Parets. Des del curs 2009 forma part de l'escola pública. Ha estat formadora d'oposicions, ha fet seminaris i ha escrit un article en la revista AULA sobre l'aprenentatge de la lectoescriptura.

El llibre es pot adquirir en línia a la pàgina web de l’editorial Sar Alejandría, o bé contactant amb l’autora a través d’Instagram.

Podeu escoltar l’entrevista que l’emissora municipal RAP107 va fer a la Móniga Gordi, amb motiu de la presentació del seu llibre, clicant aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura, Educació, General
Presentació del llibre ‘Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir’ de Mónica Gordi
Presentació del llibre ‘Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir’ de Mónica Gordi
Presentació del llibre ‘Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir’ de Mónica Gordi