Portada > Actualitat > Notícies > ‘Fibromíalgia: ¡te vencí!’, primer llibre de la paretana Elisabeth del Canto

‘Fibromíalgia: ¡te vencí!’, primer llibre de la paretana Elisabeth del Canto

27/04/2021

El volum és conjunt d'eines i teràpies alternatives per ajudar a vèncer la malaltia

L'Elisabeth s'ha dedicat a investigar i informar-se per tal d'esbrinar com vèncer (que no curar) els trastorns produïts per la fibromiàlgia que la impossibilita. Ella dóna algunes claus de com mitigar els efectes d'aquesta malaltia silenciosa.

Des de l'experiència personal, Fibromíalgia: ¡te vencí! és fruit de la recerca que l'Elisabet va fer en teràpies alternatives com ara ioga, qui qong, flors de Bach, àudios subliminars, meditació i moltes altres, fins a trobar una combinació que li ha fet superar la malaltia. El llibre és un conjunt d'eines que tenen l'objectiu d'ajudar altres persones que, com ella, pateixen els efectes devastadors de la malaltia i a qui conviu amb pacients diagnosticats de fibromiàlgia. El volum es pot adquirir en línia.

Podeu veure i escoltar l'entrevista a Elisabeth del Canto que li va fer recentment la periodista de RAP107, Rosa Díaz, clicant aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura, Salut
Entrevista a Elisabeth del Canto