Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull una formació específica per a les policies locals

Parets acull una formació específica per a les policies locals

16/06/2021

La formació tracta sobre la protecció d’instal·lacions i edificis i dels agents policials

Durant aquesta setmana, el Centre de Recursos Empresarials La Marineta acull una formació específica a les policies locals sobre protecció d’instal·lacions i edificis i dels agents policials en les diferents intervencions que es troben en el seu dia a dia de caràcter conflictiu: baralles, agressions, violència de gènere, entre d’altres.

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha aprofitat la sessió a la qual hi ha assistit per agrair "la gran tasca que fan les policies locals per vetllar per la seguretat de la ciutadania. La formació és cabdal i a Parets del Vallès som referents. Seguirem apostant per la formació i per la seguretat. Aprofito per agrair la iniciativa del nostre inspector en cap, Joan Pérez, així com la tasca que venen fent des del cos policial local de la mà del regidor de seguretat ciutadana, Francesc de la Torre".

A la sessió programada per avui dimecres, 16 de juny, han assistit l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc de la Torre, juntament amb l’inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, i diferents caps policials de tot Catalunya, pertanyents a l’Associació de Caps i Comandaments del Cos de Policies Locals de Catalunya, l’ACCPOLC.

Podeu veure totes les fotografies de la jornada a través del perfil de Flickr de l'Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Seguretat
Formació per a policies locals a La Marineta
L'alcalde de Parets i el regidor de Seguretat Ciutadana davant els agents policials de la formació
Diversos agents policials durant una explicació de la formació