Portada > Actualitat > Notícies > Comença la primera fase per substituir els contenidors soterrats avariats per contenidors de superfície

Comença la primera fase per substituir els contenidors soterrats avariats per contenidors de superfície

06/07/2021

La renovació permetrà oferir un millor servei de recollida i augmentar el volum de reciclatge

L'Ajuntament de Parets substituirà i taparà les àrees de contenidors soterrats avariats i fora servei des de fa més d'un any per àrees de contenidors de superfície. Les obres s’han iniciat aquesta setmana després de l’aprovació del pressupost municipal.

Es canviaran els contenidors del carrer de Fra Francesc Eiximenis, del carrer de Ponent, de l’avinguda de Catalunya (124 i 137), del carrer del Pedraforca, de la plaça del Mirador de Gallecs, de l’avinguda de la Pedra del Diable amb el carrer de Sant Miquel i de la plaça de Mossèn Pere Batlle.

En una segona fase, el Consistori preveu substituir la resta de contenidors soterrats avariats del municipi per contenidors de superfície.

L'alcalde de Parets del Vallès i regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, afirma que “es tracta d'una necessitat que ara podrem resoldre un cop hem aprovat el pressupost i adjudicat les obres. Donarem un millor servei per a les paretanes i els paretans i incrementarem el volum de reciclatge. Més endavant està prevista una nova adjudicació per la resta de contenidors soterrats avariats”.

 

Arxivat a: Via pública
Contenidors soterrats ubicats al carrer de Fra Francesc Eiximenis1
Contenidors soterrats ubicats al carrer de Fra Francesc Eiximenis2