Portada > Actualitat > Notícies > Canvis en les activitats de Festa Major per complir amb les mesures dictades pel Procicat

Canvis en les activitats de Festa Major per complir amb les mesures dictades pel Procicat

13/07/2021

Es manté la programació del proper cap de setmana, a excepció de la nit del diumenge 18 de juliol

Davant l'anunci per part del Govern de la Generalitat de Catalunya de les noves mesures i restriccions amb motiu de la COVID-19, l'Ajuntament de Parets del Vallès ha hagut de variar alguns horaris i activitats de la nit de Festa Major del proper diumenge 18 de juliol, en ser les 00.30 h l'horari límit que permet el Procicat per a les activitats culturals. La resta d'activitats previstes per aquest divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de juliol no varien, en complir amb totes les mesures de seguretat, horaris i requisits anunciats. Pel que fa als actes de Festa Major del 23 al 26 de juliol, s'informarà dels canvis que hi hagi en els propers dies, depenent de les futures noves mesures que decreti el Procicat de la Generalitat.

Les mesures anunciades aquest dilluns al vespre per part del Govern català fixen les 00.30 h com a hora de finalització de totes les activitats i que totes les activitats culturals es facin amb el públic assegut. Tampoc es pot beure ni menjar a la via pública, a excepció dels àpats en el marc de les activitats escolars. 

Així, el proper diumenge 18 de juliol, les activitats que es veuen afectades i els horaris amb motiu del Dia de la Música de Parets seran (tot es fa a l'aparcament del camp de futbol):

20.30 h Joan Liaño
21.15 h Nerea
22.00 h Friday Mood
22.45 h Lildami

Se suspenen les actuacions d'en Nil Nadal i de la Yaneisy que es reprogramaran dins els actes de Festa Major de la setmana del 23 al 26 de juliol.

Arxivat a: Cultura
FM 2021