Laura Pallarés ha presentat el seu darrer llibre ‘La desaparición de Sara’, el primer de la trilogia ‘Valle de Robles’

Dilluns, 19 de juliol de 2021 a les 00:00
La periodista és col•laboradora del Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Parets

La periodista i escriptora paretana, Laura Pallarés, presentava, el passat divendres, 16 de juliol, la seva segona novel·la La desaparición de Sara, el primer de la trilogia Valle de Robles. La presentació va anar a càrrec de la vicealcaldessa Casandra Garcia.

La desaparición de Sara és la història d’Amaya i del perquè ha de tornar al poble on va néixer  per enfrontar-se als seus records amb l’objectiu d’investigar la desaparició de la seva millor amiga de la infància. La protagonista descobrirà secrets obscurs i forjarà noves amistats en la seva recerca de la veritat.

L’autora es va mostrar molt satisfeta per la gran assistència de públic i confessava que no estava “gens nerviosa perquè Valle de Robles ho porto molt a dins”.

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, se sentia “agraïda que una persona com la Laura, amb la que és tan fàcil treballar, m’hagi demanat que l’acompanyi en aquesta ocasió”.

Després de l’èxit de Pàjaros en la piel, La desaparición de Sara és el primer volum de la trilogia Valle de Robles, un thriller editat per Editorial LxL que es pot adquirir al web de l'editorial.

Laura Pallarés és periodista i col·laboradora del servei de Comunicació de l’Ajuntament de Parets i condueix el programa Spoiler a l’emissora municipal RAP107.

 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20