Portada > Actualitat > Notícies > Els Casals de gent gran ofereixen xerrades sobre serveis i subministraments bàsics

Els Casals de gent gran ofereixen xerrades sobre serveis i subministraments bàsics

26/08/2021

Les sessions es faran els dies 15, 16 i 17 de setembre

Els tres Casals Municipals de gent gran de Parets oferiran xerrades sobre serveis i subministraments bàsics (aigua, llum, gas i telèfon). Les activitats pretenen donar a conèixer avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments a la llar, així com facilitar eines per preveure enganys en la seva contractació. També es vol ensenyar a entendre els diferents conceptes en les factures.

Es tracta d’unes xerrades participatives amb suport audiovisual i casos pràctics. S’hi tractaran temes com què hem de tenir en compte si volem fer un canvi de subministrador, s’analitzaran les diferents factures que emeten les companyies subministradores i s’informarà sobre els  descomptes i avantatges per col·lectius amb pensions mínimes.

La sessió al Casal Asoveen tindrà lloc el dimecres 15 de setembre, al Casal Sant Jordi es farà el dijous 16 de setembre i, finalment, el Casal Ca n'Oms acollirà la xerrada el divendres 17 de setembre. Totes les sessions es faran a la tarda, a les 17.30 h. Per participar-hi és necessari inscriure's prèviament. Podeu fer-ho presencialment o per telèfon en els mateixos casals.

Les xerrades van càrrec del Servei d'Atenció al Consumidor de Parets i compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Gent Gran
Imatge d'arxiu dels casals de gent gran de Parets

Arxius adjunts