Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra la Diada de Catalunya

Parets celebra la Diada de Catalunya

30/08/2021

El dia 10 es farà un concert de tribut a la banda britànica Supertramp i el dia 11 hi haurà la tradicional ofrena floral i audició de sardanes

L’Ajuntament de Parets ha previst un seguit d’activitats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya que s’iniciaran el divendres 10 de setembre, a les 22 h, a la Linera amb el concert Greatest hits of Supertramp a càrrec de The Logical Group. La banda recrearà en directe els temes més coneguts dels discs més emblemàtics dels britànics Supertramp. Per al concert no caldrà treure entrada, tot i que l’aforament serà limitat.

L’endemà, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a les 11 h, la plaça dels Països Catalans acollirà l’ofrena floral de l’Ajuntament de Parets i de les associacions locals davant el monument a l’Onze de Setembre, obra de l’escultor Carles Vives que va ser inaugurat l’any 2004. Tot seguit, a les 12 h, tindrà lloc l’audició de sardanes a càrrec de la Cobla Rosaleda amb la col·laboració dels Amics de la Sardana de Parets.

Les activitats es duran a terme aplicant les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19 amb l’ús obligatori de la mascareta, mantenint la distància interpersonal i fent ús dels gels hidroalcohòlics per a la higiene de mans.

Arxivat a: Ajuntament
Diada 11S 2021

Arxius adjunts