Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de Cultura Can Butjosa presenta la nova programació

El Casal de Cultura Can Butjosa presenta la nova programació

31/08/2021

Les inscripcions als cursos, tallers i activitats podran fer-se a partir del 21 de setembre

El Casal de Cultura Can Butjosa presenta el programa de cursos, tallers i activitats pel període de setembre de 2021 fins al febrer de l’any 2022. Les inscripcions es podran fer a partir del 21 de setembre, excepte per als cursos de pilates que serà a partir del 20 de setembre.

Els cursos del casal dirigits a infants, de 6 a 12 anys, són els de pintura, a càrrec de l’Associació Les Arts de Parets; els de manualitats amb fang i ceràmica, dirigides per Antònia Puig; i el de teatre infantil, amb Escena Educativa.

Pel que fa als cursos per a joves i adults, l’àmplia programació inclou les activitats de ioga, a càrrec de la Xelo Herrera; pilates, amb la Mari Carmen del Pino; mindfulness per gestionar les emocions i mindfulness per reduir l’ansietat, ambdós cursos amb la Isabel Erill; pintura i dibuix, de la mà de l’Associació Les Arts de Parets; teatre per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Mitjà i teatre per a majors d’edat, ambdues activitats a dirigides per Escena Educativa; iniciació a l’escultura, ceràmica i arts decoratives, a càrrec de l’Antònia Puig; diversos cursos de fotografia i vídeo, a càrrec de l’Esteve Llanes de l’Associació Fotogràfica Parets; ball flamenc, conduït per l’Associació Art, Salut i Compàs; sevillanes, amb l’Associació FlamenContemporani; i correcció postural i col·locació de l’esquena, guiat per l’Associació Art, Salut i Compàs.

A la programació també s’inclouen els cursos de català per a adults i l’accés a les dues aules d’informàtica de lliure accés amb vuit ordinadors cadascuna que disposen d’internet i sistema Windows.

Diverses entitats de Parets ofereixen cursos inclosos en la programació del casal. És el cas de l’Associació de Dones de Parets que fa el curs dirigit a les dones d’aeròbic i gimnàstica de manteniment o de l’Associació Rodola que ofereix tallers lúdics i reforç escolar a nens, nenes i joves que ho sol·licitin.

En el programa adjunt podeu veure els horaris i el preu dels cursos, tallers i activitats així com els passos per fer la inscripció.

Per a més informació cal trucar al Casal de Cultura Can Butjosa al 93 562 35 53, escriure al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o adreçar-se presencialment en horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous de 15 a 22 h i divendres de 15 a 21 h.

Arxivat a: Ajuntament
Cursos Can Butjosa Setembre 2021

Arxius adjunts