Portada > Actualitat > Notícies > Torna la Diada de la Bicicleta a Parets

Torna la Diada de la Bicicleta a Parets

02/09/2021

Serà el diumenge 19 de setembre en una activitat organitzada per Bikers Parets

El pròxim diumenge 19 de setembre, a les 10 h, es tornarà a celebrar la Diada de la Bicicleta a Parets del Vallès enguany organitzada pel club ciclista Bikers Parets amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets.

La sortida i l’arribada de l'activitat es farà al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. El recorregut únic serà de deu quilòmetres amb dos avituallaments, un a la meitat que s’ubicarà a la Piscina Municipal Miguel Luque i l’altre a l’arribada.

El preu d’inscripció és de 5 euros amb l’entrada anticipada i de 7 euros si es fa presencialment el mateix dia de la pedalada. La inscripció prèvia es pot realitzar a través d’aquest enllaç on també trobareu el mapa i tota la informació sobre el recorregut.

Arxivat a: Esports
Fotografia de la darrera edició de la Diada de la Bicicleta l'any 2019
Diada de la Bicicleta a Parets del Vallès 2021