Portada > Actualitat > Notícies > Parets inaugura el nou equipament Serveis Municipals La Volta

Parets inaugura el nou equipament Serveis Municipals La Volta

26/10/2021

L'edifici acull la comissaria de la Policia Local i els serveis destinats a l'ocupació i a la promoció econòmica

L'Ajuntament de Parets ha inaugurat el nou equipament Serveis Municipals La Volta, ubicat a l'antic sector IVECO. L'edifici acull les dependències de la Policia Local, els serveis d'Ocupació, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i l'oficina de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental.

L'acte d'inauguració va tenir lloc el dissabte 23 d'octubre i va comptar amb una jornada de portes obertes de l'equipament perquè la ciutadania pogués visitar les instal·lacions i conèixer els serveis que s'hi ofereixen.

L'alcalde, Francesc Juzgado, va explicar que en matèria de seguretat i d'ocupació l'Ajuntament esmerça tots els recursos disponibles. El nou edifici n'és un exemple: "Inaugurem una comissaria 3.0, a tot color, moderna i adequada per donar el millor servei als paretans i paretanes". En aquest sentit, l'alcalde va recordar que pròximament la Policia Local incrementarà la seva plantilla amb dos agents i va adquirir el compromís públic d'ampliar el cos l'any vinent amb noves incorporacions. Juzgado va agrair la tasca de tot el personal municipal: "El vostre èxit serà el de tots", va dir.

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, va destacar que "el nou equipament millora la vida de les persones de Parets, la nostra màxima prioritat". La vicealcaldessa va subratllar-ne els avantatges: "Avui disposem d'un Parets més modern, ja que el nou edifici compta amb millors tecnologies centrades en smartcity. També tenim un Parets més sostenible perquè s'han incorporat elements que afavoreixen el procés mediambiental i un Parets més accessible perquè s'han dissenyat estructures que faciliten l'entrada de tota la ciutadania. Finalment, gaudim d'un municipi més equilibrat perquè podem disposar de múltiples serveis a diferents barris".

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc de la Torre, va agrair la tasca de la Policia Local: "Sou un exemple a seguir, sou els que vetlleu pel més important de tot: pel civisme i la seguretat del nostre poble". De la Torre també va donar les gràcies a la dedicació del cos de Protecció Civil: "Esteu sempre a tot arreu i al servei de tothom". Per acabar, el regidor va llançar una petició de compromís a tota la ciutadania i forces polítiques: "En matèria de seguretat hem d'anar tots a l'una, la seguretat està per damunt de tot".

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Indústria, i Formació, Antoni Fernández, va destacar la localització del nou equipament, ja que els serveis que vetllen pel foment de l'ocupació i el teixit econòmic del municipi es troben en un espai ideal per donar suport a empreses i indústries. El regidor també va explicar que l’edifici disposa de sales que permeten una millor atenció als usuaris. A més, Fernández aplaudia la ubicació de l'oficina de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental en el mateix edifici, que permeten establir noves sinergies per a la creació de llocs de treball i creixement empresarial.

Podeu veure el vídeo de la inauguració i jornada de portes obertes a tvparets.cat i totes les imatges al compte de Flickr de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Ocupació, Seguretat
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (1)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (2)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (3)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (4)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (5)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (6)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (10)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (8)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (7)
Inauguració del nou equipament Serveis Municipals La Volta (9)