Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès participa en la taula rodona ‘Mobilitat segura i sostenible: Ciutat, Família i Escola’

Parets del Vallès participa en la taula rodona ‘Mobilitat segura i sostenible: Ciutat, Família i Escola’

17/11/2021

L’acte està inclòs en el III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i Educació Vial

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Parets, Francesc de la Torre, va assistir al III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i Educació Vial (CIPSEVI). El regidor va participar part de la taula rodona ‘Mobilitat segura i sostenible: Ciutat, Família i Escola’, una expèriencia que agraeix als organitzadors del Congrés: "Gràcies a l'organització del Congrés per convidar a Parets a ser-hi presents. L'educació vial és cosa de tots, des dels pares com a agents personals, l'administració com a agents públics, els professors i la policia local. Com Mollet, Parets és Ciutat 30 i avança cap a una ciutat més segura, més sostenible i més saludable".

El Congrés estarà en marxa fins al dia 19 de novembre al Mercat Vell de Mollet del Vallès, en format presencial i virtual, i compta amb una setantena de ponents d’arreu del món que debaten i exposen experiències sobre la prevenció, l’educació viària o l’atenció a les víctimes. El lema d’aquesta edició és ‘Ciutats per a les persones’. Les ponències es poden seguir en línia a través de www.cipseviprofesional.com.

Arxivat a: Mobilitat, Seguretat, Urbanisme, Via pública
III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i Educació Vial