Portada > Actualitat > Notícies > Orientació sociolaboral per a joves al Casal Cal Jardiner

Orientació sociolaboral per a joves al Casal Cal Jardiner

02/12/2021

La iniciativa està adreçada a joves d’entre 16 i 35 anys

Una tècnica especialitzada en orientació sociolaboral de l’Oficina Jove del Vallès Oriental assistirà cada 15 dies al Casal Cal Jardiner per assessorar els joves en temes laborals. El servei està dirigit als paretans d’entre 16 i 35 anys que necessitin orientació sociolaboral, que estiguin en recerca de treball, vulguin millorar el seu currículum o les seves entrevistes de feina.

La tècnica d’orientació, Laura Pérez Vantoldrà, oferirà orientacions laborals adreçades a l’autoconeixement professional, per evidenciar, a través de l’autoanàlisi, les competències transversals que la persona jove ha desenvolupat tant en l’àmbit personal com professional i que són cada cop més rellevants. També col·laborarà en la millora del currículum, ensenyarà els joves a fer un currículum visual, sintètic, on les paraules clau es vegin fàcilment, adaptan-lo al màxim a l’oferta i que mostri les virtuts de la persona i, en especial, quin tipus de treballador és. Donarà informació sobre processos de selecció i proporcionarà canals de recerca de feina, amb inscripcions al SOC, a l’SLOP o a borses de feina privades. Els ajudarà a buscar formacions ocupacionals a través del treball en xarxa amb escoles de formació, escoles d’adults i amb el servei d’educació tant municipal com comarcal. Oferirà consells per fer entrevistes, parlant de preguntes clau, de les respostes més idònies i de la importància de preparar-se l’entrevista. I, fins i tot, oferirà propostes sobre treballar fora del país a partir de diversos portals que ofereixen feina a l’estranger.

Es pot demanar cita trucant al 935 73 72 00 o bé directament amb l'orientadora al 671 60 01 83 (WhatsApp) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu trobar ofertes de feina i recursos a www.vallesjove.cat.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a RAP107.

Arxivat a: Joventut, Ocupació
Orientació laboral