Tot a punt per la 14a Setmana de la Família de Parets del Vallès

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 00:00
Els actes es celebraran els dies 8, 13 i 15 de maig i, paral·lelament, les escoles i les biblioteques acolliran més de 30 activitats relacionades amb la temàtica

 

Parets celebrarà la 14a edició de la Setmana de la Família que tindrà lloc el 8, el 13 i el 15 de maig, coincidint el darrer amb el Dia Internacional de la Família. Per la seva banda, en motiu de la celebració, les escoles i les biblioteques acolliran 33 activitats relacionades amb la temàtica obertes a les famílies durant el mes de maig. L’objectiu de la festivitat és compartir i obrir els centres a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixin la seva implicació i participació en els centres.

La vicealcaldessa de Parets i regidora d’Educació, Casandra Garcia, afirma que “és una setmana on es troba tota la comunitat educativa; un projecte consolidat al municipi que tothom espera amb moltes ganes perquè permet a les famílies gaudir en primera persona dels aprenentatges dels infants”.

Les activitats programades per al nova edició d’enguany s’iniciaran el diumenge 8 de maig amb tallers familiars de Gitanes a les 11 h i la Ballada de Gitanes a les 12 h, a la plaça de la Vila. Seguidament, el divendres 13 de maig, a les 18 h, hi haurà la Presentació del Projecte Educatiu de Centre Compartit, per les Escoles bressol municipals, al Teatre Can Rajoler. Per finalitzar la celebració es farà la cloenda de la festa el diuenge 15 de maig d’11 a 14 h al parc del Sot d’en Barriques. La cloenda seran jocs i tallers infantils que inclouran: un espai de jocs Territori menuts i Jocpalets de jocs populars i tradicionals de gran format, rutlles, entre altres; i, a més, tallers infantils com realització d’una bossa eco, creació d’un puzle i fabricació d’slime (pasta elàstica modelable).

Paral·lelament, els centres educatius, les escoles bressol i les biblioteques de Parets han previst un ampli ventall d’activitats durant tot el més que inclouen tallers, passejades, espectacles de musica, exposicions i jocs, entre altres. Podeu consultar totes les activitats programades al cartell de la 14a edició de la Setmana de la Família.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:33