Portada > Actualitat > Notícies > Dimarts 21 de juny, ple municipal extraordinari

Dimarts 21 de juny, ple municipal extraordinari

21/06/2022

La sessió començarà a les 16:30 h a la Sala Basart Cooperativa

El dimarts 21 de juny, a les 16:30 h, se celebrarà una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de Parets del Vallès. El ple es podrà seguir en directe a YouTube, a través de l’enllaç www.parets.cat/retransmissio-del-ple-municipal, i a l’emissora municipal RAP107FM

 

ORDRE DEL DIA

 

I. PART RESOLUTIVA

1. Ratificar el Decret d'Alcaldia número 2022-1107 relatiu a la proposta de projecte de remodelació de l'entorn de la llera del riu Tenes al municipi de Parets del Vallès.
2. Aprovar inicialment l'adhesió de l'Ajuntament a l’Agrupació de Defensa Forestal La Serralada per tal de millorar la prevenció i la lluita contra els incendis forestals al municipi.
3. Aprovar inicialment el Reglament de Règim Intern del Casal de Joves Cal Jardiner de Parets del Vallès.
4. Iniciar i aprovar l'expedient per a tramitar la licitació del contracte del servei de neteja dels edificis municipals.
5. Aprovar inicialment l’Ordenança reguladora de l'administració electrònica 2022.
6. Aprovar les operacions d’exercicis anteriors pendents d’aplicar al pressupost 2022.
7. Aprovar provisionalment la modificació de la plantilla.

II. ACTIVITAT DE CONTROL

8. Donar compte del Decret d'alcaldia número 2022-0978, relatiu al reconeixement de compatibilitat del personal al servei de l'Administració Local per exercir activitats en el sector privat.

9. Donar compte de l’acord de la Comissió de Territori de Catalunya de 26 d’abril de 2022, relatiu a la Modificació del Pla director urbanístic de les àrees residencials estratègiques del Vallès Oriental, per donar viabilitat a l'ARE Can Fradera, del terme municipal de Parets del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament, Ple municipal
Ajuntament