Portada > Actualitat > Notícies > Parets entrega els premis del 25a Concurs de punts de llibre dedicat a Harry Potter

Parets entrega els premis del 25a Concurs de punts de llibre dedicat a Harry Potter

22/06/2022

L’entrega de premis es va fer ahir a la Biblioteca de Can Rajoler i va estar presidida per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor de Cultura, Francesc de la Torre

L’Ajuntament de Parets del Vallès va fer entrega ahir, a la Biblioteca de Can Rajoler, dels premis de la 25a edició del Concurs de punts de llibre dedicat, enguany, a l’obra i el personatge de ficció Harry Potter. La temàtica es va escollir coincidint amb els mateixos anys que fa que es va publicar el primer llibre de la popular saga de l'autora JK Rowling.

El lliurament dels premis va estar presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor de Cultura, Francesc de la Torre. Els premiats de les quatre categories van ser: amb la blava Gal·la Gabriel Martínez (de fins a 6 anys); amb la vermella Núria Revelles Atalaya (de 7 a 11 anys); amb la verda Adrià Ramírez Robles (de 12 a 16 anys); i amb la groga Alfredo Garcia Lombraña (a partir de 17 anys).

Els premis van consistir en un diploma i un lot d’obsequis per cada categoria. A més, dels punts de llibre guanyadors s’imprimiran i s'utilitzaran com a punt d'informació de les biblioteques. Pel que fa als participants, totes les obres presentades es podran recollir a les biblioteques on han estat dipositades del 27 al 30 de juny i passades les dates, quedaran a disposició de l’Ajuntament.

Les imatges de l’entrega de premis del 25a Concurs es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
25è Concurs de Punts de llibre
25è Concurs de Punts de llibre
25è Concurs de Punts de llibre
25è Concurs de Punts de llibre
25è Concurs de Punts de llibre