Portada > Actualitat > Notícies > Acaben les obres de condicionament del pati de la Residència Pedra Serrada

Acaben les obres de condicionament del pati de la Residència Pedra Serrada

17/12/2020

Els treballs es van iniciar el passat 16 de novembre i són fruit de l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària Mollet

Les obres de condicionament d’un dels patis de la residència per a la gent gran Pedra Serrada ja s’han enllestit. Han consistit en la pavimentació amb llosa de formigó d’una franja perimetral del pati per tal de convertir-lo en una terrassa, que dóna accés a la part més assolellada i el fa accessible a tots els usuaris i usuàries del centre, especialment a les persones que van en cadira de rodes o tenen dificultats de mobilitat.

L’Ajuntament ha assumit el cost de les obres, que ha estat de 47.943,39 euros (IVA inclòs), i la Fundació Sanitària Mollet ha aportat els materials.

Pròximament també s'ha previst iniciar els treballs de reparació de la coberta exterior, que produïa goteres a l'interior d'algunes de les habitacions. Més endavant també s'espera resoldre el problema de la climatització i arranjar l'altre pati de la residència.

Les obres són fruit de l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària Mollet que gestiona el centre, signada a mitjan setembre.

Arxivat a: Gent Gran
Pati residència
Pati residència