Portada > Actualitat > Notícies > Bossa o mascareta de franc als comerços i botigues de Parets

Bossa o mascareta de franc als comerços i botigues de Parets

21/12/2020

L’acció s’emmarca en la campanya ‘Ara més que mai, compra a Parets. Ara més que mai, deixa’t cuidar’

L'Ajuntament de Parets ha distribuït prop de 7.500 mascaretes i bosses que es repartiran entre els comerços adherits a la campanya impulsada pels Serveis de Comerç i Consum, per tal d'incentivar les compres a les botigues de proximitat del municipi.

La campanya es compon de diverses accions que tenen per objectiu promoure la compra local, posant en relleu el valor afegit que aporta el comerç local com a element de cohesió social i dinamitzador de l'activitat i la convivència a la vila.

Alhora també posa èmfasi en els avantatges que suposa per a les persones consumidores fer les seves compres als establiments comercials de proximitat, la seguretat, la garantia, la confiança i molt més.

Per aconseguir una bossa o una mascareta cal retallar el cupó que trobareu al butlletí municipal Parets al dia del mes de desembre, i lliurar-la a una de les botigues que consta al llistat després de fer una compra d'un mínim de 10 euros. També s'ha fet arribar una carta amb la mateixa butlleta a totes les llars de Parets.

Coincidint amb la posada en marxa de la iniciativa, el passat dissabte 19 de desembre, el ‘Musictruck’ del CEM María Grever, autors de la banda sonora de la campanya, va fer un recorregut pels diferents espais comercials de Parets, amb l'objectiu de donar a conèixer les accions que es porten a terme i van distribuir bosses i mascaretes.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, General
Musiktruck
Musiktruck

Arxius adjunts