Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Expo ceràmica escolar img
  07/05/2018
  La música com a eina de comunicació universal i els instruments com els elements que la fan possible, ha esta la temàtica triada enguany per elaborar les peces que formaran part de l'exposició de ceràmica feta pèls prop de 250 alumnes de 4t curs de primària de les escoles del municipi. L'obertura de la mostra tindrà lloc aquest divendres, 11 de maig, a partir de les 16 h, a la sala Can Rajoler.
  Arxivat a: Cultura
 2. Deixalleria de Parets
  07/05/2018
  L’Ajuntament de Parets s’ha adherit a la campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’ que, per cinquè any consecutiu, organitza el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.
  Arxivat a: Medi ambient
 3. Tenes
  04/05/2018
  Un any més, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l'Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la campanya Let's clean up Europe, una jornada popular de neteja dels espais d'interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d'aquests entorns.
  Arxivat a: Medi ambient
 4. Memorias del agua cortometraje
  03/05/2018
  El curtmetratge Water memories, dirigit pels paretans Anaís Medina i Tony Navarro, ha estat guardonat amb 5 premis i seleccionat per a la seva projecció en més de 22 festivals nacionals i internacionals. La cinta es va gravar a la Piscina Municipal Miguel Luque, el maig de 2017, i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Parets, i la col·laboració del cos de Protecció Civil, la Barcelona Film Commission i el programa de ràdio Cine Sótano.
  Arxivat a: Cultura
 5. Jornades Divertillengua 2017
  26/04/2018
  Els dies 2 i 3 de maig Parets acollirà les segones jornades ‘Divertillengua’, una proposta que neix del seminari de la llengua que s’imparteix a primària i secundària de les escoles de Parets i de l’escola García Lorca, de Mollet.
  Arxivat a: Educació
 6. Parets
  26/04/2018
  Per causa de la intrusió de pols africana que ens afecta des de dissabte, i que ha fet augmentar la concentració de partícules en suspensió en l’aire, el passat dilluns es va activar un avís preventiu d’episodi de contaminació atmosfèrica per PM10; la mesura s’ha adoptat a conseqüència dels valors registrats en els darrers dies, que superen el límit diari recomanat.
  Arxivat a: Medi ambient
 7. Ajuntament
  20/04/2018
  Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament, que tindrà lloc el dijous 26 d’abril, a les 18 h, a l'edifici consistorial.
  Arxivat a: Ajuntament
 8. Parets empreses
  19/04/2018
  El Servei ParetsEmpreses, organitza una xerrada per donar a conèixer als autònoms de la població els mecanismes per optar als contractes públics de convocats per l’Ajuntament. La xerrada anirà a càrrec de tècnics del servei, i tindrà lloc el dimarts, 24 d’abril, a les 18 h, a les oficines del carrer Major, 1.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 9. Martí Boada
  19/04/2018
  Aquest divendres, 27 d'abril, a les 18.30 h tindrà lloc, a l'Escola de la Natura de Parets, la xerrada "La biodiversitat i el desenvolupament urbà" a càrrec del Dr. Martí Boada, científic ambiental i geògraf.
  Arxivat a: Medi ambient
 10. Presentació llibre Alfred López 18/4/18
  16/04/2018
  Aquest dimecres, 18 d’abril, a les 19 h, l’escriptror i divulgador paretà, Alfred López, presentarà, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler, el seu darrer llibre ‘Ya esta el listo que todo lo sabe de SEXO’.
  Arxivat a: Cultura
Anterior Pàgina 2 de 262 Següent