Portada > Actualitat > Notícies > Visita a les obres de la carretera C-17

Visita a les obres de la carretera C-17

15/02/2021

El passat mes de novembre començaven les obres del tercer carril de la C-17 en sentit sud

Aquest matí la regidora d’Urbanisme a l’Ajuntament de Parets, Rosa Martí, juntament amb diversos tècnics municipals han visitat les obres del tercer carril a la carretera C-17 que van donar inici el passat mes de novembre.

El projecte, que avança a bon ritme, es troba en la fase inicial amb la creació dels murs de contenció i la desviació dels serveis de llum, aigua i gas. Des de la direcció de l’obra es preveu que a finals d’any les actuacions hagin finalitzat.

Podeu consultar les afectacions al trànsit i a la prestació de serveis que comportin les obres de la carretera C-17 en aquesta pàgina del web municipal. Per qualsevol dubte puntual també podeu trucar a la Policia Local (93 573 73 00) o a l’Àrea d’Urbanisme (93 573 88 88).

Arxivat a: Urbanisme
Rosa Martí i diversos tècnics municipals juntament amb els operaris de l'obra
Actuacions a la carretera C-17