Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Policia Local
  13/06/2018
  El pròxim dilluns 18 de juny, a les 13 h, tindrà lloc, davant de la comissaria de la Policia Local de Parets del Vallès, avinguda de Lluís Companys 19, la presentació de les noves càmeres dels agents i del vehicle de la Policia Local.
  Arxivat a: Seguretat
 2. Bambolina 2017 IMG
  13/06/2018
  Bambolina dóna nom a un projecte d’arts escèniques en forma de Mostra de Teatre a Parets. Es tracta d’una proposta artística organitzada conjuntament per l’Associació Escena Educativa i l’Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc els dies 18, 19, 20, 21 i 22 de juny, a partir de les 19 hores, al Teatre Can Rajoler. En quatre dies, els actors, petits i grans, representaran les obres que han preparat.
  Arxivat a: Cultura
 3. Síndic de Greuges
  12/06/2018
  El dimecres 20 de juny, a partir de les 9 h, l'equip d'assessors del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, establirà la seva oficina itinerant al casal per a la gent gran de Ca n'Oms, al carrer Ponent 14, amb l'objectiu d'atendre les persones o entitats que vulguin fer consultes o presentar queixes.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, Societat
 4. Habitatges
  12/06/2018
  L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha publicat les bases per accedir a les subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial. Es tracta d’ajuts destinats a rehabilitar elements comuns i espais privatius comunitaris d'edificis d'ús residencial, per obres de conservació, de millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, la seguretat o per realitzar ajustos en matèria d'accessibilitat.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 5. Cornucòpia Festival 2018
  11/06/2018
  El casal de cultura Can Butjosa acull el 5è aniversari del festival Cornucopia Fest que se celebrarà el pròxim 16 de juny a les 19.30 h. El festival, organitzat per l’entitat juvenil Venado Crew i el Servei de Joventut, amb la col·laboració del casal de cultura Can Butjosa, serà l’escenari de grups de música Metal Extrem amb grups internacionals.
  Arxivat a: Cultura
 6. Cloenda jornades 2010
  11/06/2018
  Parets del Vallès ret de nou homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les 29es Jornades Els nostres avis. L’objectiu de les jornades és posar en valor, donar veu i visualitzar el col·lectiu de la gent gran del municipi, amb l’organiotzació d’un ampli ventall d’activitats culturals, formatives i de lleure.
  Arxivat a: Gent Gran
 7. La Linera
  11/06/2018
  Fruit del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Parets i la Fundació del Gran Teatre del Liceu per impulsar el “Liceu a la fresca”, el dissabte 16 de juny, a les 22 h, el parc La Linera acollirà la projecció de l’òpera “Manon Lescaut”, de G. Puccini. L’activitat, que és gratuïta, té l’objectiu de promoure i fer arribar l’òpera a tota la ciutadania.
  Arxivat a: Cultura
 8. Guanyadora concurs Un Tomb per Parets 2018
  08/06/2018
  Yaiza Contreras Malagón, és la guanyadora del concurs ‘Un tomb per Parets’, impulsat per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Parets. El lliurament del premi es farà el pròxim dimecres, 13 de juny, a les 12.30 h, a les oficines de ParetsEmpreses, al carrer Major número 1, i anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i del regidor de Desenvolupament Econòmic, Toni Fernández.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 9. Condecoració Joan Pérez
  06/06/2018
  A finals del mes de maig, la ciutat de Vic va acollir el Congrés anual de l'Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de Catalunya (ACCPOLC). Durant la jornada, a la qual van assistir més de 160 convidats, es va fer un reconeixement als comandaments de diferents cossos policials de Catalunya, entre els quals es trobava l'inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez Arteaga, que va rebre la Condecoració al Mèrit Professional.
  Arxivat a: Seguretat
 10. Delegació de l'Ajuntament d'Esplugues visita Parets proves ADN gossos
  06/06/2018
  Aquesta ha estat encapçalada per l'alcaldessa, Pilar Díaz i representants de diverses àrees del seu equip polític i tècnic. L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, acompanyat de la Directora de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Marta Molins, els han exposat l'experiència després d'un any d'haver iniciat el projecte, amb una valoració dels resultats del mateix.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Anterior Pàgina 3 de 266 Següent