Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Guanyador imatge FME 2018
  20/06/2018
  Víctor Martínez Peñalba, de Palau-solità i Plegamans, és el guanyador del concurs de disseny de la imatge que identificarà la Festa Major d’Estiu de Parets aquest 2018. El premi es va lliurar ahir, 19 de juny, a la sala d’exposicions Can Rajoler, de la mà de la regidora de Cultura, Àfrica Martínez.
  Arxivat a: Cultura
 2. Càmeres cotxe policia
  18/06/2018
  Avui, 18 de juny, ha tingut lloc, per part de l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, de la regidora de Seguretat Ciutadana, Cultura, Consum, Comerç, Habitatge i Medi Ambient, Àfrica Martínez, i de l'Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, la presentació de les noves càmeres de seguretat dels agents i del vehicle de la Policia Local.
  Arxivat a: Seguretat
 3. Parets vistes helicòpter
  18/06/2018
  Què és la contaminació atmosfèrica? Com es regula? Quins efectes té sobre la nostra salut? Què signifiquen les etiquetes que cataloguen els vehicles?... Per donar resposta a aquesta i altres preguntes aquest divendres 22 de juny, a les 19 h, l'Escola de la Natura de Parets ha programat la xerrada ‘Parets: salut i ciutat amable, qualitat de l'aire i mobilitat’, a càrrec de Sara Piqueras, educadora i llicenciada en ciències ambientals. La conferència s'emmarca en la celebració de les primeres jornades sobre contaminació i mobilitat sostenible organitzades per l'àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Medi ambient
 4. Flama canigó
  18/06/2018
  Un any més, Parets del Vallès rebrà la tradicional Flama del Canigó de la mà de l'entitat Òmnium Cultural, amb el suport de l'Ajuntament de Parets. Serà el pròxim dissabte, 23 de juny, a les 19 h, quan començaran les activitats a la plaça de la Vila, amb les actuacions de la colla del Ball de Gitanes Parets, el Niu d'Art Poètic i els Amics de la Sardana de Parets.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 5. Un tomb per Parets - Guanyadora 2018 Yaiza Contreras
  13/06/2018
  L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha lliurat el premi, 2 entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, que se celebra aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). Juzgado ha estat acompanyat pel regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Turisme i Noves Tecnologies, Antoni Fernández.
  Arxivat a: Esdeveniments
 6. Policia Local
  13/06/2018
  El pròxim dilluns 18 de juny, a les 13 h, tindrà lloc, davant de la comissaria de la Policia Local de Parets del Vallès, avinguda de Lluís Companys 19, la presentació de les noves càmeres dels agents i del vehicle de la Policia Local.
  Arxivat a: Seguretat
 7. Bambolina 2017 IMG
  13/06/2018
  Bambolina dóna nom a un projecte d’arts escèniques en forma de Mostra de Teatre a Parets. Es tracta d’una proposta artística organitzada conjuntament per l’Associació Escena Educativa i l’Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc els dies 18, 19, 20, 21 i 22 de juny, a partir de les 19 hores, al Teatre Can Rajoler. En quatre dies, els actors, petits i grans, representaran les obres que han preparat.
  Arxivat a: Cultura
 8. Síndic de Greuges
  12/06/2018
  El dimecres 20 de juny, a partir de les 9 h, l'equip d'assessors del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, establirà la seva oficina itinerant al casal per a la gent gran de Ca n'Oms, al carrer Ponent 14, amb l'objectiu d'atendre les persones o entitats que vulguin fer consultes o presentar queixes.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, Societat
 9. Habitatges
  12/06/2018
  L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha publicat les bases per accedir a les subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial. Es tracta d’ajuts destinats a rehabilitar elements comuns i espais privatius comunitaris d'edificis d'ús residencial, per obres de conservació, de millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, la seguretat o per realitzar ajustos en matèria d'accessibilitat.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 10. Cornucòpia Festival 2018
  11/06/2018
  El casal de cultura Can Butjosa acull el 5è aniversari del festival Cornucopia Fest que se celebrarà el pròxim 16 de juny a les 19.30 h. El festival, organitzat per l’entitat juvenil Venado Crew i el Servei de Joventut, amb la col·laboració del casal de cultura Can Butjosa, serà l’escenari de grups de música Metal Extrem amb grups internacionals.
  Arxivat a: Cultura
Pàgina 1 de 265 Següent