Portada > Temes > Cultura

Cultura

En aquest àmbit temàtic trobareu tota la informació que necessiteu sobre cultura, des de les darreres noticies fins a l'agenda d'activitats o totes les campanyes i programes relacionats.

Últimes notícies

 • Ajuntament de Parets
  22/09/2020
  Convocatòria de sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous 24 de setembre, a les 18 h, a la Sala Basart Cooperativa.
 • Parc La Linera
  18/09/2020
  El pròxim dimarts, 22 de setembre, a les 11 h, a l'accés principal del parc la Linera (C. la Fàbrica-c. Ponent), tindrà lloc la roda de premsa de presentació del plafó informatiu sobre l'antiga fàbrica tèxtil instal·lat a l'entrada del parc i explicació del programa d'activitats previstes amb motiu del 140è aniversari de l'establiment de la Indústria Linera a Parets.

Veure'n més

Propers esdeveniments

 • 27/09/2020
  Godoy, el gran mestre de l’humor intel·ligent, torna a Parets amb un espectacle on es desinhibeix del tot davant del públic El 1941 va ser l'any en què va canviar la història: el 7 de desembre, la …
 • 04/10/2020
  Teatre: Alguns dies d'ahir de Jordi Casanovas La vida d’una família catalana durant els mesos políticament més impactants i convulsos de la nostra història recent de Jordi CasanovasDireccióFerran …

Veure'n més